ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Χρήσιμες πληροφορίες

Η αίτηση πρέπει να κατατίθεται 15 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία ξενάγησης και μπορεί ο αιτών να προτείνει μέχρι τρεις επιθυμητές ημερομηνίες.

Οι ξεναγήσεις πραγματοποιούνται μεταξύ 10:00-15:00 ανά μία ώρα περίπου, η διάρκειά τους είναι 50 λεπτά και απευθύνονται σε ενήλικο κοινό και μαθητές Λυκείου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα έχουν διάρκεια 90 λεπτά και οι δυνατότητες επιλογής είναι:

Α) 10:00-11:30 και Β) 11:45-13:15.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές από Γ’ Δημοτικού έως Γ’ Γυμνασίου.

Για μαθητές Α’ και Β’ Δημοτικού η διάρκεια είναι 60 λ. και οι επιλογές Α) 10:00-11:00 ή B) 11:15-12:15

Για νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς αποστέλει εκπαιδευτικό υλικό το Μουσείο και πραγματοποιείται η επίσκεψη πάντοτε με δική μας παρουσία και βοήθεια αλλά με τους δικούς τους συνοδούς

Τόσο οι ξεναγήσεις όσο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι δωρεάν.

    Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου ενδέχεται να συλλέξουμε τα προσωπικά σας δεδομένα που οι ίδιοι μας παρέχετε, σε περίπτωση επεξεργασίας των ηλεκτρονικών αιτήσεών σας για ξενάγηση στο Μουσείο ή σε περίπτωση αποστολής σε εσάς ενημερωτικών newsletters για τα νέα και τις δράσεις του Μουσείου μας.
    Για την πλήρη ενημέρωσή σας αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων (σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679 Ε.Ε. – GDPR) μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Υπουργείου μας στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (www.mindigital.gr)