Έκθεσης Εικονικής Πραγματικότητας με Επιλεγμένο Μουσειακό Υλικό του Φιλοτελικού και Ταχυδρομικού Μουσείου

Μπορείτε να δείτε το επιλεγμένο μουσειακό υλικό με δύο τρόπους, είτε μέσα από την Έκθεση Εικονικής Πραγματικότητας είτε μέσα από τον ειδικά σχεδιασμένο Κατάλογο μας. Οι εφαρμογές μας έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε Η/Υ και κινητές συσκευές και έχοντας ως στόχο τη μέγιστη δυνατή ευχρηστία για όλους τους επισκέπτες μας.

Οδηγίες για την Έκθεση Εικονικής Πραγματικότητας

Μπορείτε να εισέλθετε στην Έκθεση Εικονικής Πραγματικότητας μέσα από τον φυλλομετρητή σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την πλοήγηση σας το ποντίκι και το πληκτρολόγιο ή την οθόνη αφής. Επίσης, η περιήγηση μόνο με τη χρήση του ποντικιού είναι εφικτή για πρόσθετη ευκολία. Για την είσοδο σας στην Έκθεση Εικονικής Πραγματικότητας συνιστάται η χρήση Η/Υ με φυλλομετρητή Google Chrome ή Microsoft Edge για βέλτιστη απόδοση. Υπενθυμίζεται πως οι εφαρμογές Εικονικής Πραγματικότητας παρουσιάζουν αυξημένες υπολογιστικές απαιτήσεις και παλαιότεροι Η/Υ ή κινητές συσκευές μπορεί να μην ανταποκρίνονται σύμφωνα με τον προσδοκώμενο τρόπο. Για πρόσβαση από κινητές συσκευές (smartphones και tablets) μπορείτε να κάνετε χρήση της ειδικά διασκευασμένης έκδοσης για φορητές συσκευές.

Οδηγίες Καταλόγου Επιλεγμένου Μουσειακού Υλικού

Μπορείτε να εισέλθετε στον Κατάλογο μέσα από τον φυλλομετρητής ακολουθώντας τον σύνδεσμο. Τα επιλεγμένα γραμματόσημα προβάλλονται στη σειρά σε προεπισκόπηση συνοδευόμενη από πληροφορίες. Κάθε γραμματόσημο διαθέτει λειτουργία μεγέθυνσης και παρατήρησης η οποία ενεργοποιείται είτε τοποθετώντας και κινώντας τον κέρσορα του ποντικιού πάνω στο γραμματόσημο είτε επιλέγοντας το γραμματόσημο. Ανάλογα με την ταχύτητα σύνδεσης σας στο διαδίκτυο η φόρτωση μπορεί να διαρκέσει λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο, κατά τη διαδικασία φόρτωσης θα μπορείτε να πλοηγηθείτε στη σελίδα αλλά οι λειτουργίες μεγέθυνσης πιθανόν να μην είναι διαθέσιμες.